Seichem

Seichem

 

Tera-Mai ™ Seichem is een helingsysteem dat alle vier elementen van onze planeet in zich heeft.

De vier helende energie stralen zijn vernoemd naar de vier elementen:

Aarde (Reiki), Vuur (Sakara), Water (Sophi-El), Lucht (Angeliclight)

Seichem bevat de volledige Reiki straal/ energie. De elementen zijn energetische stralen die uit de kosmos komen. Ze zijn oneindige bronnen van liefde.

Reiki (Aarde)

De kosmische energie Aarde helpt primair het basischakra te openen naar liefde voor het leven hier op aarde. Reiki leert u dat de liefde hier op aarde te vinden is en om hier op aarde te doen wat nodig is.

Sakara (Vuur)

Sakara is verbonden met het element Vuur, het werkt in op de aura en reinigt de chakra´s. Sakara brandt door de blokkades en weerstanden heen en het helpt u vol in het leven te staan en te bruisen van energie.

Sophi-El (Water)

Sophi-El nodigt u uit stiller te worden, naar binnen te gaan, te luisteren naar wat zich in uw binnenste afspeelt en u daarvoor te openen. Het heelt diepe emotionele blokkades en brengt het gevoel: ´Ik verdien het om gelukkig te zijn´.

Angeliclight (Lucht)

Het element lucht drukt de kwaliteit uit van communicatie. Het opent uw hart naar zeer hoge vibraties. Dankzij Angeliclight kan het helingseffect effectiever samenwerken met de Engelen, Heilige Geest en het Hogere Zelf van de persoon die behandeld wordt. Dit is een hoge en zuivere vorm van genezen.

Copyright @ All Rights Reserved