Reiki

 

Reiki

 

Reiki is het Japanse woord voor de alles omvattende en alles doordringende levensenergie. Het woord Reiki is ontstaan uit de Japanse karakters 'Rei' en 'Ki', die samen de Universele Levensenergie betekenen. Rei betekent Onbegrensd of Universeel, Ki betekent de Vitale Kracht, die door al het levende stroomt ofwel de levensenergie.

 

Zowel Reiki en Seichem zijn gebaseerd op het doorgeven van helende energie via de handen. Bij het geven van Reiki of Seichem geeft de gever de energie aan de ontvanger door. De gever dient daarbij alleen als kanaal, als 'doorgeefluik'. Reiki en Seichem zijn een vorm van directe energieoverdracht naar uzelf en naar anderen (mensen, dieren, planten).

 

Reiki en Seichem brengen lichaam en geest in balans. Als iemand lichamelijk niet in orde is, dan is dat een teken van het in onbalans zijn op fysiek niveau. Door een Reiki / Seichem behandeling worden blokkades in het lichaam opgeheven en wordt het zelfgenezingsmechanisme van het lichaam geactiveerd.

* Reiki of Seichem vervangt géén bezoek aan de dokter en er worden géén diagnoses gesteld. Een Reiki of Seichembehandeling is een alternatieve helingmethode. Desgewenst kunnen de Reiki of Seichembehandeling in overleg gaan met de behandelende geneesheer.

 

Copyright @ All Rights Reserved