Massages

 

Massage

 

Het is al zo oud als de mensheid zelf om je handen te gebruiken om te kalmeren en te genezen.

 

Massage is heilzaam voor uw hele lichaam. Masseren ontspant en stimuleert de spieren, bevordert de doorbloeding, kalmeert het zenuwstelsel, stimuleert de lymfestroom en rekt het bindweefsel van gewrichten op. Tevens verlicht massage op mentaal niveau stress en angst en helpt het u bewuster te worden van het lichaam als geheel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ontspannende massage

Ontspant lichaam en geest. De massage heeft een kalmerende werking op uw fysieke, emotionele en mentale lichaam. Gun u-zelf deze weldaad voor 60, 90 of 120 minuten. Na deze massage voelt u zich vitaal en herboren.

 

Triggerpoint/ sportmassage

Last van een vastzittende nek, schouder, pijnlijke heup, knie of elleboog, grote kans dat de pijnen veroorzaakt worden door triggerpoints. Dit zijn kleine spierverkrampingen ofwel myiofasciale contracties waardoor een heel deel van je lijf pijn doet. Door het los maken van de triggerpoints die in voorspelbare patronen voorkomen, herstelt de doorbloeding naar de spieren en verdwijnt of reduceert de pijn.

 

Chinflex® Chinese Voetmassage

Chinflex® is een voetmassage die gebaseerd op de originele Chinese voetmassage.

De Chinezen gebruiken deze massages om vitaal te blijven, hun gezondheid te behouden en mogelijke klachten te verminderen en te voorkomen.

 

kodibo - Japanse Gezichtsmassage

De Japanse gezichtsmassage Kodibo lift uw gehele gezicht waardoor de huid een ware verjongingskuur ondergaat. Het helpt rimpels te verminderen en helpt tegen acne.

 

Copyright @ All Rights Reserved